Der skal ikke herske nogen tvivl om, at højden af det acceptable lydniveau, er omvendt
proportional med vores alder.
Musikerne fastlægger niveauet under lydprøven, og lyd- teknikeren fifler lydstyrken diskret ned til en fornuftig størrelse, - uden at det mærkes for
meget på scenen.
Vi fik dog fimrehårene i vores øresnegl sat på prøve, allerede ved Louis Jordan nummeret fra 1946 ”Let The Good Times Roll” der havde  en flot saxofon solo af Jazz Five musikeren Johan Bylling Lang.
Med 68 årige Hans Knudsen på flygel og 23 årige Christian Bundgaard på Keyboard og Synthesizer, var den 45 årige generations-afstand sat. De har to ting til fælles: De elsker det, - og de er fænomenalt dygtige.
Fats Domino nummeret ”Hello Josephine” demonstrerede også, at de begge synger fremragende. Christian Bundgaard sang efterfølgende “St. James Infirmary” med en super guitarsolo af Ronni Boysen.
Mange af os, havde sikkert tænkt over, hvordan en sousafon kunne gøre sig i dette band, men her fik vi så en solo på dette enorme instrument, udført af Henrik Silver, og det viste sig at sousafonen lagde en glimrende  bund i lydbilledet.  Man savnede slet ikke den sædvanelige kontrabas.
Så var det tid til Hans Knudsens vokal version af Louis Armstrong nummeret: ”Do You Know What It Means, To Miss New Orleans”. Han fortalte, at da han som 6-årig, hørte nummeret for første gang, hoppede han rundt og råbte: ”Sådan vil jeg osse synge og spille, engang” - - -.
I andet set, sang Christian Bundgaard, sin egen komposition ”Charlie Scott Boogie”. Det fik Hans Knudsen til, - i et overstadigt humør, at spille firehændigt med Christian og, - tro
det eller ej, - at danse solo rundt på det stærkt reducerede dansegulv. Sådan kan man opleve det helt utrolige, i Ballerup Jazzklub.
   Det var så, den første aften i efteråret, - og det var da ikke så ringe, endda.
KS

grå guld

Gæsterne til jazz i Baghuset
hans
4 hænder

Besætning:

Hans Knusen-Henrik Silver 4-hændigt klaver
Chr. Bundgaard-Hans Knudsen
Hans Knudsen,
Piano
hans
bardeleben
henrik
Christian Bundgaard
Piano
chr. bundgaard
Johan Bylling Lang
Saxophone

johan bylling lang

Henrik Silver
Sousaphone
silver Niclas Bardeleben Henrik Silver
bylling roni
Niclas Bardeleben
Trommer
niclas
Ronni Boysen
Guitar
ronni

Johan Bylling Lang Ronni Boysen
two
chr
TWO GENERATIONS
Sax-sousafon-trommer-guitar-klaver
hans

Two Generations
Knudsen & Bundgaard
to klaverer, en saxofon, en sousafon, en guitar og trommer,
var i Ballerup jazzklub
fredag den 01. september 2017

Du kan se flere billeder på det her link