Kors,hvor er jeg tilfreds med den nye teleslynge.Nu kan jeg høre musikken, helt uforstyrret af andre lyde. Den melding er omgående givet videre til installatøren af anlægget. Se, sådan en respons,- det er noget der varmer, udbrød han glad.
Nå, men ellers blev det en aften med skøn musik og en del problemer. Et stykke inde i første sæt strejkede lydanlægget. Det viste sig,- efter længere tids kamp,- at fejlen lå i Baghusets, ret så specielle lydinstallation. En utilsigtet påvirkning af et kontrolpanel i baren medførte til et totalt kollaps af salens lydanlæg. Det vil ikke ske igen,- det bliver omgående ændret.
Tilgiv derfor, jeres udsendte, den manglende omtale af musikken i første sæt.

Vi går således straks til andet sæt. Temperatur og fugtighed steg,- til saunaagtige højder,og New Orleans Delight (NOD) spillede meget passende: ”Some Of These Days”.
Her sunget fremragende af pianisten Erling Rasmussen. Trombonisten Bengt Hansson, (der ku’ vrides som en karklud), gav en flot solo med dæmper, i et lydanlæg der nu fungerede perfekt resten af aftenen. Latin-Amerikanske rytmer blev det osse til, med ”Mama Inez” fra 1932. Videre gik det i ¾ dels takt med den mexikanske vals ”Over The Wawes” og Ole Olsen følsomt på klarinet. Og så var der pause,- og dermed det næste problem.
En del af vores ellers tålmodige publikum, var nødsaget til at flytte deres biler, så en transport af sceneudstyr kunne passere. Der ved fik de en mundfuld frisk luft,- så intet er skidt, uden det er godt for noget.

Man må sige at NOD har et repertoire som ikke så mange andere har.
Tredie sæt blev indledt med en gammel Al Jolson sang fra 1924 ”I Wonder What´s Become Of Sally” med Jeppe Barkers vocal og Ole Olsen på klarinet. Blandt mange andre fik vi Papa Bues hofnummer ”Corrine Corrina”, sunget  og spillet flot af Erling Rasmussen (piano).Vi sluttede aftenen med ”Brahms vuggevise” som extranummer og et Guten Abend, Gute Nacht fra New Orleans Delight.

collage

Jeppe Barker, trompet, Ole Olsen, klarinet, Erling Rasmussen, piano, Erling Lindhardt, banjo og Claus Lindhardt, trommer, alle fra Danmark og fra Sverige Bengt Hansson på trombone og Karl "Kalle" Kronqvist på bas.
ole olsen
jeppe barker
Ole Olsen Jeppe Barker
karl og jeppe
Besætning Karl Kronqvist, vokal - Jeppe Barker
trompet
Jeppe Barker
jeppe Barker erling l. karl k
klarinet / sax
Ole Olsen
ole olsen
basun
Bengt Hansson
bengt hansson
banjo / dobro
Erling Lindhardt
erling lindhardt

piano
Erling Rasmussen
erling rasmussen Erling Lindhardt Karl Kronqvist
erling r
tromme og bas

kontrabas
Karl Kronqvist
karl k

trommer
Claus Lindhardt
claus lindhardt
 
 
Erling Rasmussen

Claus Lindhardt -Karl Kronqvist
ballerup jazz

New Orleans Deligth
var i Ballerup jazzklub
fredag den 29 august 2014

Du kan se flere billeder her

logo