Six City Stompers
var i jazzklubben

Fredag den 20. februar 2015

du kan se flere billeder her

Smag og behag, kan vanskeligt diskuteres,- men altid konstateres. Således er det også,- når vi bevæger os på yderkanten af Ballerup jazzklubs musikvalg. Det skal dog siges, at mage til seks top proffesionelle og sympatiske musikere, skal man lede længe efter. Man bliver simpelthen overvældet af deres swingende fortolkning af den klassiske jazz, samt udførelsen af deres egne kompositioner. Det er godt nok i rigelig bossa nova stil,- men hva’ faen,- vi er jo stadig unge mennesker.

Hvem kan f.eks. stå for Mads Mathias charmerende version af ”Taking A Chance On Love” : Here I go again,- I hear those trumpets blow again - - -. Rutineret og sikkert afleveret,- ikke et øje var tørt, og bifaldet udeblev da heller ikke.

Det skulle så blive ”Exactly like you”, med Mads Mathias på vocal,der lokkede det første enlige par på dansegulvet (par #7selvfølgelig). Anderledes gik det, da Mads Mathias sang ”Down ByThe Riverside”. Det fyldte dansegulvet og Peter Marott gav os en forrygende trompetsolo,- (hvor er han dog en brilliant musiker). Klapsalver gav det osse,- da Flugabonen fortolkede nummeret,- exactly like Peter Rosendal.
Helt uimodståelig er Morten Ærø på trommer.Man kan ikke undgå, ”at leve med” når han så nærværende og dedikeret giver os en slagtøjssolo,- og det er ikke mange,- der kan spille melodistemmen på en trommme,- med sin albue - -!

Kid Orys ”Muskrat Ramble” blev anledningen til at høre Regin Fuhlendorf på banjo i en solo, der lagde os alle ned.Han kan altså det der,- osse på guitar må man sige og Peter Rosendal udførte et skægt sammenspil på flygel og Morten Ærø på trommer.
Bassisten Kasper Tagel er i en klasse for sig,- det er dog helt utroligt hvad han kan få ud af sit instrument. I sidste sæt sang Mads Mathias ”Dinah”,hvilket lokkede rigtig mange på dansegulvet. Skal vi spille noget ”up tempo” noget ”medium” eller en ”ballade” spurgte Mads Mathias. ” Spil noget rytmisk” lød det fra dansegulvet, Den lader vi lige stå lidt - - - - -!

Og så spillede de ”En Lille Nisse Rejste” i latin amerikansk rytme. Sådan !

En skøn skøn superaften i Ballerup Jazzklub.

KS

six
Peter Rosendal, Morten Ærø, Mads Mathias, Kasper Tagel, Regin Fuhlendorf, Peter Marott

 

peter
mads
 
morten
regin
Besætning
Peter Marott -
trompet
peter
Peter Rosendal - flugabone, piano peter rosendal
Mads Mathias -
sax, vokal
mads
Morten Ærø
Regin Fuhlendorf
mads
bas
Regin Fuhlendorf-
banjo, guitar
regin
Mads Mathias og Peter Marott
Kasper Tagel-
kontrabas
kasper peter
Morten Ærø -
trommer
morten
grethe Peter Marott Kasper Tagel bag bassen
opvarmning
birgitte
Grethe byder velkommen til Six City Stompers Aftenens bedste siddepladser og besøg af Elin og Annette