River Band
var i Ballerup jazzklub
fredag den 29 januar 2016

Her kan du se vores diasshow fra aftenen med River Band

Nu havde vi det ellers li’ så hyggeligt, lød det fra scenen, da musikken sluttede.
Og de er altså også svære at slippe, de seks top-professionelle musikere fra Jylland og omegn, der leverede varen, så vi alle sad og råhyggede os. Vi er jo efterhånden bleven noget ældre, konstaterede Allan Bjerregaard, der dog mente at rommeslageren
Nikolai Banke, der som yngste medlem, var med til at sænke gennemsnits alderen.
Saxofonisten, Filt Kristensen har skrevet et nummer, med titlen ”Shuffle moffle”, som har den let ilbagelænende, synkoperede shuffle rytme, - og kors hvor det swingede.
Trompetisten og orkesterlederen Torben Lassen diverterede med sin egen ”Jazz og små- kager” der dog, på den internationale scene, kom til at hedde: ”Jazz and cookies”.
Her fik vi også en skøn kontrabas solo af Jørgen Nielsen. Det handler altså ikke om en tur med hunden, forklarede lune Allan, da han sang den kendte gospel: ”Walking with the King” og første set sluttede med begravelses musikken ”St. James Infirmery” med Hi di - hi di - hi di –hi di ho.
Det lokkede rigtig mange på dansegulvet, da Torben, i hans smukke dybe register, sang ” Corrina Corrina”, og de blev der, da han fortsatte med ”Jambalaya”. Det fik Allan til at advare mod kinddans, - idet orkestret ved flere lejligheder måtte hjælpe med at vikle folk ud af ledninger fra høreapparater og brillesnore. ”Nyboders Pris” fik blæsergruppen til at gå på dansegulvet. Når man nu tænker på Allans tænder, og hans lange trombone, - så er
det meget, - at han tør. Der findes skrækindjagende eksempler - - . Nå, - men alt gik godt, og Karen fik en blomst af formanden, - og vi gik alle hjem, - en dejlig aften rigere.
KS

karen

kurt

Karen Sørensen Kurt byder River Band velkommen

musik

 

Blæserne på dansegulvet

Besætningen :

bas snak

filt

Jørgen Nielsen:
Kontrabas elbas
jorgen nielsen
Torben Lassen:
Trompet mundharpe percussion sang
torben
En lille bas snak Filt Kristensen på sin klarinet
g bas
Filt Jensen
Saxofon, klarinet, tværfløjte
filt
Karen Sørensen:
Piano
karen Filt Kristensen sax Jørgen Nielsen bas
trompet trombone
Allan Bjerregaard:
Trækbasun percussion sang
allan
Nicolai Banke:
Trommer
nikolai Allan Bjerregaard og Torben Lassen Allan Bjerregaard
trompet blomster
trommerne
Trommerne og Nikolai Banke Torben Lassen Karen får blomster af formand Ole