River Jazz & Blues Band
var i Ballerup Jazzklub
søndag d. 15. november 2020

Her kan du se flere billeder

   "Man trænger" som murermester Jessens kone (Bodil Udsen), sagde i MATADOR. "Vi trænger" siger vi i Ballerup Jazzklub, i denne rædsomme CORONATID. Vi trænger simpelthen til noget glad og swingende jazz. Og det fik vi, sandt for dyden osse, da Torben Lassen sang og spillede os velkommen med "When The Saints Go Marching In". Det er sjette gang, siden årtusind-skiftet, at RIVER JAZZ & BLUESBAND, spiller i vores jazzklub, og det er ikke een gang for meget.
Tak til vore booker (Birgitte), her ramte du plet, - igen,-igen. Det er den samme besætning, som
altid, - bortset fra 46-årige Tobias Leonardo Pedersen der nu spiller på trommer i Riverband. "Hanslår ikke på trommer" fastslog Torben, "Han spiller på trommer, og det er noget helt andet". Og, han har det heller ikke fra fremmede, - som hans navn antyder. Tobias viste sin kunnen i Torben Lassens "Snare Marmelade". Stort Bifald. Vi fik også Jelly Roll Mortons " Buddy Bolden Blues". Torben sang den og Karen Sørensen gav en forrygende solo på klaveret og publikum klappede i takt. Nåe- ja, Karen, eller "moster" blandt indviede” spillede Papa Bue /Liller nummeret "Schlafen Mein Prinzchen" på banjo, - ja du læste rigtigt: Karen spillede banjo,- på klaver ? ? ? Hun hamrede alle ti gulerødder ned i tangenterne, på een gang, - og det lød sgu' som en banjo. Altså, den Karen, - Det er ikke første gang, hun diverterer med det umulige - -. Det udløste et takt-fast bifald, - og nu kalder de hende: "Banjo Karen".
   Andet set, blev indledt med Torbens "Saxophone Columbus", arrangeret af Filt Kristensen. Dét er ment som en hyldest til alle saxofonister, der har været med i bandet, men det demonstrerede også det flotte og tæt sammenspillede, flerstemmige blæserkor, der er så karakteristisk for Riverband. Og så sluttede Allan Bjerregaard (den filur) med at synge "Buena Serra" dub,dub,diaah dub,dub, diaah, - - - kiss me goodni i i i ght. (Louis Prima).
   Vi kysser jer allesammen godnat i den, af regeringen og sundhedsmyndighederne, anbefalede afstand og siger tusind tak for en skæg, swingende og forrygende eftermiddag i Ballerup Jazzklub.                 
                                                                                  KS


r

Karen Sørensen - Allan Bjerregaard - Torben Lassen -
Tobias Leonardo Pedersen - Jørgen Nielsen - Filt Kristensen
b f
Birgitte siger velkommen til River Jazz og Blues Band Filt Kristensen på klarinet

f

n
 
  Filt Kristensen på saxofon

Jørgen Nielsen

Besætningen :

k

t

Jørgen Nielsen:
Bas
jorgen nielsen
Torben Lassen:
Trompet mundharpe vokal
t
Filt Jensen :
Saxofoner, klarinet

f

Karen Sørensen Tobias Leonardo Pedersen
t t
Karen Sørensen:
Piano
k
Allan Bjerregaard:
Trombone, vokal
a
trommer og bas Torben Lassen trompet
t t
Tobias Leonardo Pedersen:
Trommer
t
  Allan og Torben Allan-Jørgen-Filt