PAUL HARRISON BAND - SPECIAL
Der sad en dame og jingede (se nudansk ordbog), til Paul Harrisons musik. Det er nu heller ikke så svært, men hun var altså 85år, og det er måske ikke så tit, at det kan opleves.
Nå, men back to business: Formanden bød velkommen til 20 års jubilæumskoncerten, ved at spørge forsamlingen, - og vi var rigtig mange,- helt fyldt op: ”Hvem var tilstede, da den unge Paul Harrison,- for første gang, kom her til Baghuset, for tyve år siden”?  To kunne berette om begivenheden. En sjov velkomst Birgitte - -!
Efter en præsentation af bandet, greb Paul klarinet og sax og gav os, et af de mest kendte, Paul Harrison numre, som vi har hørt igennem 20 år. Niels Andersson understregede det med en forrygende pianosolo, med dertil hørende kæmpebifald. ” I came from Cambridge, in rain, -with Ryanair, this morning, but in Denmark, the sun was shining. Det er nu godt nok lidt løwn, Sean. for du spillede i Sct. Jørgens Jazzklub i Næstved, i går. Pyt, - vi fik ”Temptation Rag” fra 1909 (yes, -  mere en hundrede årgammel). Det klarede Paul, mesterligt på klarinet, helt alene på scenen, - ja, jo, med rytmegruppen selvfølgelig. Sean Moyses sang” I’m Crazy Bout My Baby, And My Baby’s Crazy ‘Bout Me” med banjo og vanlig Sean Moyses humor. Det lokkede de første to par på dansegulvet. ”Everybody happy?”  råbte Paul fra scenen. JAAAHE svarede vi allesammen, - og så annoncerede Bert Boeren, - på hollandsk, det næste nummer. Det skal, af høflighed overfor hollænderne, ikke gengives her. Han er altså en fantastisk trombonist. Det er man jo, når
man har Dutch Swing College Band på Cv’et. Først i solo med bas, trommer og piano, stort bifald. Så en solo med kontrabassen alene, - stort bifald. Og så, til sidst Bert med sin trombone, - - helt alene.
Hvad han dog kan få det instrument til at lyde. Bragende taktfast bifald, - med tilråb. Så fik vi romantik fra 20’erne. ”Dream A Little Dream Of Me”, sunget af Sean, med trombone og sopransax i kor. Og vi sang allesammen med. Til sidst i settet gik Niels Andersson igang med en feeed feed boogie woogie, med bas og trommer. Taktfast bifald.
I andet set sang Sean ”Mister Sandman”. Det udløste 9 par på dansegulvet, og i et lynhurtigt Rag nummer fik vi en ypperligt udført bassolo af Bjarne Christensen efterfulgt af et taktfast bifald. Sean Moyses spiller ”Tik Tok Song” for sin datter på 5 år. Den gav han, - helt alene, på sin banjo. Jublen ville ingen ende tage.  Og så, - selvfølgelig, med Niels Andersson på scenen, gav han Oscar Pettersons ”Home To Freedom”, med bas og Mikkel Find på sine fintfølende trommer.
Kenny Balls ”So Do I” sunget af Bert Boeren begyndte sidste set, med et udsolgt dansegulv.
Så spillede Sean, - på Ukulele, George Formbys “ When I’m Cleaning Windows”  med bas og trommer. Ikke et øje tørt. Han er en filur, - den Sean. Tak for i aften, - det var formidabelt. Det kan simpelt hen, - ikke være bedre. Som ekstranummer sang vi alle med på ”Bye Bye Black Bird”. Sean sang for, - og Bjarne Christensen tog sin store kontrabas op på sit knæ, - og trakterede instrumentet, som var det en kæmpeguitar. Jamen, jamen. Sådan har vi det sjovt i Ballerup Jazzklub, - bare I ved det.
KS


Paul harrison band
Mikkel Find-Niels Andersson-Bert Boeren-
Paul Harrison Bjarne Christensen -Sean Moyses
baren
Baghuset var fyldt til sidste plads
paul harrison bert boeren
Paul Harrison, sax Gert Boeren, trombone
niels bjarne
Besætning
Paul Harrison Klarinet/Sopransax/Altsax
.
p.h.
Niels Andersson
sean
Bert Boeren
Trombone
bert
Sean Moyses
Banjo
sean Niels Andersson
Sean Moyses
mikkel find
Niels Andersson
Klaver
niels
Mikkel Find
Trommer.
mikkel
Bjarne Christensen
Bas
bjarne Mikkel Find


klaverhånd

Paul Harrison Band
var
i Ballerup jazzklub
fredag den 23. februar 2018

Du kan se flere billeder på det her link

logo