Fødselsdag, feststemning og fin underholdning i jazzklubben den 8. november 2019.
Det virkede som om, at det var en god idé at få et hold gæve jyder fra Silkeborg og omegn til Ballerup i anledning af jazzklubbens 40-års fødselsdag.
Efter festlig optakt med et lille glas og hjemmelavet fødselsdagssang, hvor bestyrelsen sang for, kunne formanden byde æresgæster, gæster og medlemmer velkomne og takke alle, der fulgte og bar. Så satte Bourbon Street Jazzband, der ligesom Papa Bues Vikinger dukkede op på scenen i 1956, festen i gang med Please don´t taltk about me when I´m gone. Og vi fik Nyboders Pris med bandets nye guitar-, banjo-spilller og vokalist, Jesper Bjarnesen. Ham kan de også godt være bekendt. Der blev fulgt op med gode gamle New Orleans-numre, Do you know what it means f.eks., Finn Odderskov-soloer på tenorsaxofon og klarinet, Blueberry Hill med pianisten Kim Nedergaard i front. Og gækken var tidligt sluppet løs med trombonisten Per Jegbjergs lune introduktioner til numrene.
I den første pause kom Preben Rathgen til mikrofonen. Preben er selv musiker og han var med til at sørge for, at jazzklubben kom i gang for fyrre år siden. I en tid, hvor jazzklubben præsenterede lidt flere stilarter, end den gør nu, hvor man flyttede fra Pederstrup til Baghuset. En bygning, som tidligere havde lagt lokaler till bl.a. søm og foderstoffer, men som nu blev et populært musikspillested. Tak til Preben for minderne.
Og hvis gækken tidligt var blevet sluppet løs, blev der fyret ekstra op under kedlerne, da trommeslageren Heine ”Hot” Poulsen fik publikum til at synge med på Alle sømænd er glade for piger. Var der nogen, der syntes det var for meget? Det virkede ikke sådan. Og vi kom tilbage til jazzen, og Heine fik i særlig grad vist sine evner som trommeslager i Basin Street Blues.
Der blev otte-hændigt på piano, orkesterleder og trompetist Gerhard Ellerbæk og bassisten Jørgen Nielsen fik også vist deres evner, og da orkestret som afslutningsnummer spillede En dejlig dag (Når igen det er slut på en dejlig dag) kunne man nikke og sige ja. Og så kom ekstranummeret Cést magnifique for fuld udblæsning. Det var det også. Der var blevet lyttet, danset og grint til den store guldmedalje, der var mange rosende ord på vej til garderoben, og der var kun grund til at tale pænt om Bourbon Street Jazzband, da de var gået.
Ballerup Jazzklubs sidste arrangement i 2019 bliver julefrokosten søndag den 8. december, hvor Doghouse Cats leverer forrygende musik fra kl. 15.

ES

b
Bourbon Street Jazzband
b
c
Baren havde travlt med at åbne champagnen til fødselsdagsgæsterne
b
Besætning: Æresgæster til fødselsdagen
Gerhard Ellerbæk
trompet
gerhard
Finn Odderskov
klarinet og sax
finn
    Fælles fødselsdagssang
Per Jegbjerg
trombone
per b t

Jesper Bjarnesen
banjo, guitar og vokal

jesper


  Jesper Bjarnesen
banjo
Gerhard Ellerbæk
trompet

k

f

Heine Poulsen
trommer.

h

 

  Kim Nedergaard
piano
Per Jegbjerg
flügelhorn
t b

Kim Nedergaard
piano

kim

Jørgen Nielsen
bas

jørgen
f Heine Poulsen
trommer.
Jørgen Nielsen
bas
h

k

Firstemmigt klaver tromme,horn,bas og sax Finn Odderskov
klarinet

 Bourbon Street Jazzband .
var i Ballerup jazzklub
fredag den 8. november 2019
Du kan se flere billeder med Borbon Street Jazzband på det her link

logo