Først blev orkestret præsenteret. Søren Houlind, har det til fælles med Louis Armstrong, at man skal spidse øre, - for at forstå detaljerne i hans præsentation. Nå, - men vi kom igang med en instrumentalversion af den gamle ”Beautiful Ohio” fra 1919.
Så blev Denise Gordon sat på scenen, hvor hun sang Fats Wallers  ”Ain’t  Misbehavin”. Hun er en skøn sangerinde. Ikke alene smuk i ”den lille sorte med blomsterprint” men også charmerende, glad og smilende: ”Like Jack Horner, in the corner” – og vi sang med - -. 
Det var dejligt at høre Søren Houlind synge:” Do You Know What It Means, To Miss New Orleans”.
Når man nu ved, - at han blev ramt af sygdom, - så lunede det gevaldigt, at han kunne synge, - som intet var hændt. Han har så lagt trompeten for en stund, og genoptaget trommerne.
Denise sang ”On The Sunny Side Of The Street” med en forrygende bassolo af den 73-årige legende, Brian Turnock fra England. Det var lidt af et scoop, at Søren fik ham ind, istedet for den sygemeldte bassist, Holden Fog. Det var dansemusik, - ja det var. Det er længe siden, der har været så mange på dansegulvet  i Ballerup Jazzklub. Lis Krøyer
indledte en ”Boogie Woogie” i sædvanelig sikker stil, - og vi klappede alle i takt.
Fra den amerikanske sangskat, sang Denise ”When You’re Smiling” og i tilgift gav Peter Götz en flot, flot trombonesolo. Og så var der pause, Denise var i hopla, - og ville fortsætte, - men blev nedstemt.
Mange af os mindedes Mama Jazz (Annelise Ulsing), da Jesper Capion Larsen spillede ”Burgundy Street Blues” så smukt og bevægende. Han spillede den for hende i 2012, og det var det sidste musik  Annelise hørte i sit,- alt for korte liv. Med” Music bring us together” lagde Denise Gordon op til slutnummeret  ”Lets Fly Down To New Orleans” , og vi siger tusind tak for en superaften i  vores jazzklub.
KS

doc

Doc Houlind All Stars - Denise Gordon
denise
jørgen
Denise Gordon Jørgen Munksgaard Nielsen
banjo
Besætning Ebbe Kjærsgaard Hansen Jesper Capion Larsen
Jesper Capion Larsen:
Klarinet.
.
jesper lis doc
Søren ”Doc” Houlind: Trommer. doc
Lis Krøyer Søren Houlind
Ebbe Kjærsgaard Hansen: Banjo. ebbe peter

brian

Jørgen Munksgaard Nielsen:
Trompet.
jørgen
Peter Götz:
Trombone.
peter Peter Götz Brian Turnock
band
doc
Brian Turnock
Bas.
brian
Lis Kröyer:
Piano.
lis
Brian Turnock Brian Turnock
dansegulvet
Denise Gordon:
Vocal.
denise
lolland Brian Turnock
all stars
De kom helt fra Lolland for at danse og høre jazz.
Jesper Capion Larsen-Lis Krøyer-Jørgen Munksgaard Nielsen-Ebbe Kjærsgaard Hansen-Denise Gordon-Søren Houlind-Brian Turnock-Peter Götz

cd kassen

Doc Houlind All Stars med Denise Gordon
var i Ballerup jazzklub
fredag den 11 november 2016

Du kan se flere billeder på det her link

logo