Kom ikke her og sige, at der ikke sker noget nyt i jazzklubben.
For det første, fik vi en rigtig, go’ gammeldags julefrokost, denne gang. Det medførte da osse, at vi var mere end 100 personer ved de rødnervøstfløjls dækkede borde. Maden var god, det skal hun have,- tante Maren og alle var både mætte og tilfredse.
Og for det andet, så skiftede musikstilen fra vores ellers så traditionelt  New Orleans
inspirerede musikvalg, til det, skal vi sige: mere moderne og dynamisk, pågående hjørne, hvilket forklares af den tydeligvis, lavere gennemsnits alder for de seks musikere. ”Så er det mig, der er den ældste”, udbrød pianisten Niels ndersson.
Nu havde Morten Ærø nok stukket fingeren i jorden, og afluset programmet for det mest avancerede be-bop, hvilket gav os den mest charmerende og knalddygtigt udførte koncert.
Da musikerne havde guffet færdig, blev de enige om, at så ku’ de ligeså godt begynde. Det fik trompetisten Peter Marott til at springe på scenen og aflevere ”You Drive Me Crazy”, måske fordi han huskede, fra sin sidste optræden i jazzklubben, at publikum snakker meget.
Helle Marstrand sang meget flot ”After You’ve Gone” med soli af Chris Tanner, Niels Andersson (stort bifald) og Peter Marott med dæmper (osse stort bifald).
Som afløser for Mads Hyhne, havde Morten scooped tenorsaxofonisten Jan Harbeck, og det var bestemt ikke noget dårligt bytte. Med sin fede saxofonlyd fik vi en swingende udgave af ”It Had To Be You”. Så fulgte en pjattet, lang  og morsom version af ”When My Dreamboat Comes Home”. Det blev ved og ved og ved og udløste et taktfast bifald.
Julet blev der også; Chris sang ”Jingle Bell” og vi sluttede stemningsfuldt med ”Silent Night” sunget af publikum og Peter Marott.

morten og vennerne

Morten Ærø og hans jazzvenner
Niels Andersson - Peter Marott - Chris Tanner - Helle Marstrand - Jan Harbeck -
Morten Ærø
lodtrækning morten
Birgitte og Grethe trækker de heldige vindere af jazzklubbens julegave Morten Ærø lytter til trommerne
helle
chris
Besætning Helle Marstrand Chris Tanner

Trompet og vokal:
Peter Marott
peter jan peter
Klarinet:
Chris Tanner
chris

Piano:
Niels Andersson
niels Jan Harbeck Peter Marott
niels par nr 7

 
Saxofon
Jan Harbeck
jan

  Niels Andersson Vores lokale nisser Inger og Willy
Kontrabas:
Helle Marstrand
helle
Jan
helle
Trommer:
Morten Ærø
morten

  Jan Harbeck Helle Marstrand
tak for i aften morten
Morten og vennerne siger tak for i aften

Morten ærø
klarinetfingre

Morten Ærø og hans jazzvenner
var i Ballerup jazzklub
fredag den 4. december 2015

Du kan se flere billeder på det her link

logo