Det var, når man så på publikum (eller mangel på samme) ikke nogen særlig god ide, at presse Norbert Susemihl’s Joyful Gumbo ind i Ballerup Jazzklubs program, kun een uge efter den sidste jazzaften, - og så på en lørdag, der erfaringsmæssigt er uegnet til arrangementer i vort regi.
Nå, - men Norbert Susemihl og hans skønne gumboservering, er der bestemt ikke noget at
udsætte på. Efter flotte ”Muskrat Ramble”, bød Norbert velkommen på dansk (han har boet i
Danmark i mange år). Han mente imidlertid, - at med det tydeligvis internationalt orienterede
publikum, var det bedre at fortsætte på engelsk.
Med velanlagt embouchure indledte Norbert
”Mardi Gras Mambo” og et taktfast bifald honorerede en gjaldende trommesolo, udført af Jason Marsalis fra den kendte Marsalis family i New Orleans.
I ”Don’t You Leave Mee” fik vi præsenteret den 25-årige klarinetist Chloe Feoranzo fra New Orleans, og som rigtigt trådte i karakter i Armstrong nummeret ”Jeepers Creepers”.
Hun er lille og spinkel og ser dejlig ud, med en rosa blomst i håret. Vokalen er måske ikke den største man har hørt, - men hillemænd, - hvor er hun dog dygtig på sin klarinet.
Norbert sang ”Down In Honky Tonk Town” og med dæmper i trompeten, spillede han og Chloe i trompet/klarinet kor. Man ku’ se at de hyggede sig.
Hans Ingelstam udførte en trombone solo, der udløste et taktfast bifald. Sydney Bechet nummeret ”Dabs Les Rues D’Antibes” gav 2 par på dansegulvet og med alle blæsere i kor og Chloes klarinet i en elegant overstemme, udløste det et taktfast bifald.
I andet set indledte Chloe med klarinettens dybe register ”Egyptian Fantasy”.  
En flot solo af eminent dygtige Hans Ingelstam og en skøn pianosolo af normannen (er det norsk? ) Morten Gunnar Larsen. Iagttagere mente at man ku’ se, - at han elskede vores flygel. Det fik vi at se da han, helt alene på scenen, spillede Willie (The Lion) Smith nummeret ”Echoes Of Spring”, kæmpe bifald. Med 120 km i timen sang Norbert, Armstrong nummeret ”Swing That music” og Hans
Ingelstam dansede til. Og så fik vi, - hold jer fast, - en 5 minutter og 21 sekunders trommesolo af the Marsalis Family. Det fik en dame til at spørge ind til mikrofonerne. Hun blev orienteret om at trommesættet slet ikke var mikrofonsat, selv om mikrofonerne stod der.
Slutsettet bød på bl.a. Professor Longhairs ”Mardi Gras In New Orleans” med Norbert på vocal. og Chloe der sang ”On The Sunny Side OF The Street”. Chloe og Jason fik taktfast bifald af det lille publikum, og vi sluttede med Chloe og Hans Ingelstam i skønt samspil i ”High Society”.
Tusind tak
for en dejlig aften med fremragende musikere og pragtfuld musik. Dét skal vi sent glemme.
  Men Jazzklubben fik sig en begmand.
KS

band
Jens Kristian Andersen, bas-Chloe Feoranzo, klarinet og vokal-Jason Marsalis, trommer-Norbert Susemihl, trompet og flügelhorn- Hans Ingelstam, trombone--
Morten Gunnar Larsen, klaver
ingelstam
Hans Ingelstam
chloe norbert
Norbert Susemihl
bas
Chloe Feoranzo
piano
Morten Gunnar Larsen Jens Kristian Andersen
   
Besætning    
Norbert Susemihl trumpet, flugelhorn, vocal norbert trommer bas trommer
Chloe Feoranzo
clarinet, vocal
chloe feranzo
Jens Kristian Andersen og Jason Marsalis
ruth
Jason Marsalis
drums

j
Morten Gunnar Larsen
piano
morten gunnar larsen Jason Marsalis Ruth Jørgensen var for første gang i Ballerup jazzklub og var totalt begejstret for hvad hun oplevede.
band
Jens Kristian Andersen
bas
jens
Hans Ingelstam
trombone
hans ingelstam
Norbert Susemihl's Joyful Gumbo
tromme

Norbert Susemihl s Joyful Gumbo
var i Ballerup Jazzklub
lørdag den 3.februar 2018
Du kan se flere billeder på det her link

logo