Det blev så første gang, vores nye formand(inde) Birgitte Christiansen gik på scenen og bød publikum og musikere velkommen. Herefter fortalte den stolte far, Chris Tanner, at hans datter, to årige Esther, fejrede fødselsdag i dag med en splinterny rutchebane i stuestørrelse.
Fødselsdagshymnen blev en 1929 musical sang ”Just You Just Me”, sunget på ægte Chris Tannervis, af farmand himself.
I et Sidney Bechet nummer hørte vi superguitaristen Henrik Bay i en lang og ekvilibristisk solo, og milde himmel, -hvor er han dog dygtig.
Så fyrede Mads Søndergaard op under harmonikaen med den brasilianske ”Tico Tico no Fuba” og så, - ja og så,- røg scenebelysningen op i det høje gear med et blinkende hvidt og skarpt lys. En hasteindkaldt tekniker fra Baghuset, fik udskiftet et defekt kabel, - og så var alt godt igen.
Sidste nummer inden pausen var Louis Armstrong klassikeren ”High Society” og publikum nynnede med. Det var hyggeligt, men der var ingen der dansede.
Med Chris Tanner, er det da en selvfølge, at han spiller ”Wild Cat Blues” og med et massivt og fedt guitar akkompagnement, lokkede det da osse de første 3 par på dansegulvet.
Edward Grieg er manden bag ”Norwegian Dance” og i Django Reinhardt arrangement blev nummeret udført på harmonika og smukt strøget kontrabas. det udløste da også et taktfast bifald.
Mads Søndergaard spillede mesterligt ”Once In A While” med, igen, af Jens Kristian Andersen strøget kontrabas og Chris på charmerende vokal.
I tredje sæt spillede (og dansede) Chris Tanner, Louis Armstrong kendingen ”On A Coconut Island” ledsaget af Mads Søndergaard på harmonika. Det gav 4½ par på dansegulvet og et stort bifald.
Så var det slut og under et Fats Waller ekstranummer så man Chris stå i arm med formandinden.
Skrub nu hjem til rutchebanen og fødselsdagsbarnet, - så skal vi andre nok skrubbe hjem, efter en herlig, hyggelig og lækker oplevelse, i tilbagelænet swingstil.
KS

chris tanner quartet

Birgitte byder velkommen
birgitte
henrik
Birgitte byder velkommen
Henrik Bay
jens
chris
Besætning
Jens Kristian Andersen
Chris Tanner
Chris Tanner:
Klarinet, vocal.
chris
mads klaver

 

mads

Henrik Bay:
Guitar.
henrik
Mads Søndergaard
Mads Søndergaard
Jens Kristian Andersen: Bas.
jens
chris
Mads Søndergaard: Piano, Harmonika
mads
Chris Tanner Quartet
klaver tangenter

Cris Tanner Quartet
var i Ballerup jazzklub
fredag den 5 maj 2017

Du kan se flere billeder på det her link

logo