Og så var der julefrokost. Og der var rigeligt, - ja der var, -rigeligt af det hele, og vi sluttede med en enestående, -bogstavelig talt, -Risalamande med kærkommen kirsebærsovs. Glade, mætte og veltilfredse, kunne vi læne os tilbage og nyde Karoline Budtz i smuk rød kjole og tofarvet hårpragt synge, Kaj Normann Andersens ”Man Bli’r Så Glad, Når Solen Skinner” fra 1939. Den gang var det Ellen Gottschalch, og nu er det skønne Karoline der gi’r den sin vitalitet og livsglæde. For os, - der efterhånden er kommen igennem det meste af puberteten, fornemmes melodien øjeblikkeligt når man læser titlen: ”Man bli’r så glad - - - -”. Så det må man vist kalde for en ”evergreen”. Så kom ”Sweet Sue, Just You”, en endnu ældre sag,- fortolket af et utal af kunstnere, som f.eks. Svend Asmussen. Finn Odderskov gav os sin version flot og smukt på sin Altsax og Karoline sang, til tider flerstemmigt med Finns Saxofon, hun kan altså bare det der - -.
Jens Christian Kwella akkompagnerede helt, helt suverænt, Karoline, i Gerda og Ulrik Neumann klassikeren ”En Yndig Lille Fjer”. Et stort bifald blev givet til Finn Odderskov for ”Glade Jul”, spillet i en blød og smuk solo på
Alt- saxen, efterfulgt af en mere jazzet version på Sopransaxen. Der var mere jul med ”Julemanden Kysser Mor”.
Det lokkede eet par på dansegulvet.
Eet par-! De eneste dansende i første set!
En expert udi danseriet, forklarede: ”at det musik er ikke godt at danse til”! ! !.  Man forbløffes, men måske var det den gode julefrokost, der lå for tungt. Nå, - men, via jiddisch sangen ”Bei Mir Bistu Schein” og de ” 24 Røvere Og 10 Flasker Gin”, fik vi gjort kål på første set.
Karoline, med medbragt Ukulele og sort hat, indledte settet med et rigtigt Leo Mathisen nummer: ”Take It Easy ” Det gav næring til den fremragende rytmegruppe med humørfyldte Peter Lund Poulsen på trommer og Peter Friis på Kontrabas. Så fik vi ”Hot Hot, Jeg Har Det Hede Hule Hot Hot”
Nogen af os, kan huske Marguerite Vibys spjættende arme og ben, - da hun sang den. Nu er det Karoline, - med knap så meget spjæt, der synger den super godt. Peter Friis spillede melodien på bassen og bifaldet var stort. Forresten, - ingen kan vel være i tvivl om,- at det er herfra orkestret har saxet sit navn. Næste nummer var: ”May-Fair Boogie” kendt fra Harlem Kiddies, og Jonny og Jimmy Campbell. Nu sang Karoline den, - og for at det ikke skal være løgn, så steppede hun den osse. Det udløste jubel og taktfast bifald. I Leo the Lions: ”To Be Or Not To Be” gik der lidt skvudder mudder i starten, men det viser blot, - at musikere er osse en slags mennesker. Så skruede vi lidt ned for rytmegruppen og Karoline fandt bjælderne frem og sang: ”Jingle Bells”, Jingle All The Way. Igen stort taktfast bifald.
Ekstranummeret blev ”We’ll Meet Again” og det håber vi da allesammen, - for sikke dog en dejlig eftermiddag.
KS

 

hede

Hede Hule Hot
hede
Jens Christian Kwella - Karoline Budtz - Finn Odderskov - Peter Lund Poulsen - Peter Friis
karoline aroline
Karoline Budtz Karoline Budtz, stepper
peter jens
 
Besætning Peter Lund Poulsen Jens Christian Kwella
Karoline Budtz
Vokal
karoline odderskov peter
Finn Odderskov
Saxofon

finn

Jens Christian Kwella
Guitar
jens
Finn Odderskov Peter Friis
danseparret
Peter Friis
Kontrabas
peter julefrokosten
Peter Lund Poulsen Trommer
peter
  Julefrokosten og Hede Hule Hop Danseparret
   
 
stepskoene

Hede Hule Hot
kommer i Ballerup jazzklub
søndag den 9. december 2018

Du kan se flere billeder på det her link

logo